Què i com cuinem

La nostra alimentació i la nostra filosofia culinària es basa en experimentar allò que ens funciona i amb el què el nostre cos i les nostres emocions responen positivament.

D’experimentar amb la medicina tradicional xinesa, la cuina convencional, el vegetarianisme, el veganisme, la macrobiòtica, la cuina japonesa i de moltes hores de lectura i recerca d’informació en surt la nostra cuina.

Ens considerem  flexibles, perquè hem experimentat la rigidesa, la mesura de proporcions, el no fer cap excepció…i al final, creiem que cada persona en cada moment necessita escoltar-se per saber què li cal aquell dia a aquella hora. Això sí! procurem que en els nostres àpats no hi faltin quantitats de cereals integrals, de proteïna nutritiva i sana (preferiblement vegetal), de verdures crues o poc cuites, de verdures amb cocció que ens donen centre, d’algues i llavors.

 

bol

Al llarg d’aquest camí, hem construït una alimentació a la nostra mida que canvia i evoluciona amb nosaltres i que pot fer-ho perquè té unes bases.

Volem ajudar-vos a descobrir quin és el vostre camí i acompanyar-vos.

 

En general evitem els làctics, els sucres refinats, el blat, la carn, i els estimulants extrems. Procurem consumir productes ecològics, locals i estacionals.

Qui hi ha per aquí?

míriamPresent! Aquí estic! Oferint l’aprenentatge, les vivències i les hores i hores de cuina de la que no em canso mai. Els que em coneixen em renyen perquè sempre dic que fer un bon dinar és un moment, i amb els anys he après que no tothom té la passió de ficar-se a la cuina, que hi ha persones que els hi encanta menjar però se’ls fa una muntanya agafar una paella, així que al final també he entès que això és la meva passió i que vull obrir-la a tots vosaltres!

 

En el meu currículum hi trobareu estudis d’alimentació energètica a l’escola de la Montse Bradford, formació a l’escola d’hosteleria Hofmann de Barcelona, monogràfics de postres vegans, de cuina japonesa, de formatges vegans, de cerals,…i experiència en donar formació de cuina energètica. Ara bé, el meu veritable currículum és:

cv miri

 

 

arijordiEp!! Però que no estic sola eh?! Quan fem un taller, un cuina.riu.viu, algun event, sempre estic acompanyada pels millors. Ells dos, s’encarreguen de fer que la vetllada sigui més màgica, d’ajudar, d’aportar informació perquè sí, ells també estudien contínuament maneres de millorar la nostra salut a través de l’alimentació i de moltes altres eines que tenim a l’abast.

 

I al darrera de tot…algunes altres persones que fan que nosaltres siguem aquí, que ens esperonen, ens acompanyen, ens inspiren i ens ajuden a que alguns dies tot sigui un xic més fàcil.

Esperem que us animeu a acompanyar-nos!